Followers

Friday, June 17, 2011

SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR


Di suatu petang di tepian tasik...

Incik boy : Awak blur..??

Cik gurl : Takla.. saya tak blur.. bukan awak ke yang blur??

Incik boy : Kenapa awak kata saya plak blur?

Cik gurl : Macam mana kite nak jadi blur?

Incik boy : Perlu ke saya jawab mcm mana kite nak jadi blur?

Cik gurl : awak tau x ada SEGMENT BLOGLIST MINAH BLUR?

Incik boy : bolehke saya join Segment Bloglist Minah Blur?

Cik gurl : kalau awak rasa awak blur, awak boleh je join... hahhahaha moh le kite join ramei2..

Incik boy : senang je kalau nak join.. firstt, awak follow blog MB, Second, wat entry title SEGMENT BLOGLIST MINAH BLUR, third, tag kepada kawan blogger awak 3 org, and last hantar link ke entry komen die..

Cik gurl : Awak mmg blur.. saya dah join awal dari awak.. heheh.. saya tau la camna nak join..




kalau korang blur mcm saya mehla join ramei-ramei


saya nak tag 3 org budak comot tapi comey :-

  1. kasut ballerina
  2. budak salah cakap
  3. Penconteng sambilan

Apelagi join la.. blur la..

5 comments:

...Minah BluR... said...

hai awakkkkkk! thanx taw join segmen Mb nie.. sgt berbesr hati nyah .=p goodluck taw!

siap buat dialog swasta tak berbyar tuh haha

wanny wana said...

hye awak... most welcome... hehhehe... dialog special utk belog awk.. :) hehehe *_*

GaRy™ said...

hahaha...ada dialog lak tuh..ngeee...
gary follow cne yer.. gary pun join ni gak.. gud luck!!

...Minah BluR... said...

Ponn..ponn...mane keropok dgn teh nak cicah nie? tetamu datang singgah ni. hihi^^
Mb datang nak buat pemilihan.
kalau rajen, terjahlah dorang yg join segmen nie jugak heeee..

SENARAI PESERTA BLOGLIST MB

wanny wana said...

Gary : dialog ni special punye utk segment MB.. hehhehe.. ok thanks follow wanny. nanti i follow ur belog back.. *_&

MB : Ping pong pong... sila-sila masuk, wat cam umah org.. heheheh...
Ok.. nanti wanny pi terjah menerjah belog dorang tau.. *_*

Post a Comment