Followers

Monday, June 20, 2011

Contest Peace No War


Thanks to Aini Che Din yang telah tagged saya untuk join contest ni.. :)

Hye awak suma.. peace... kalau korang perasan kan.. bila kita amik gambar, mesti tangan ite automatik nak wat peace..... mcm gud gud je kan..? hahaa...
but mungkin itu menjadi salah satu strategi untuk menjadikan picto kita menarik...??
ha ye ke..?? ye la xde la kite kaku keras je... hahhaha
tapi kalau bagi fotogenik punya olang.. dorang kalau bab3 pose ni serah saja pada dorang..

selepas menggeledah menggodam saya punya laptop, saya jumpa banyak jugak picto saya yang wat peace... hahaha ini tandanya saya memang seorang yang x pandai mengepose.. hhaha

so apakata kite join CONTEST PEACE NO WAR ni...


senang je..
korang pergi kak belog cik adik peace kite ni...
tunggu ape lagi...??
sila letak gambar peace korang yang cun melecun itu ye...
*_*

jeng


jeng


jeng



picto peace no war dekat Universal Studio Singapore
ok kah..??

so now, i nak tag kawan-kawan seperjuangan saya..
sila la masuk jgn malu-malu...
peace...



Ok. Done. Peace.


2 comments:

Pisyek said...

wow, ni pakai gambar oversea, memang komfem ah menang! xD

Entri terkini: Contest Peace No War Muna

wanny wana said...

hehehe... kalau menang rejeki namanye.. *_*

Post a Comment