Followers

Monday, May 4, 2009

FoCUs - FOcUs point

Berada di dewan mini Uitm Merbok Kedah...
Agak2 mendebarkan.. bolehke aku jawab paper akib nie..?? (mcm x yakin ngan diri aku.. mcm dah lupa je apa yang aku baca... usshhh...)

Exam bermula pada 2.15-5.15ptg....
Aku masuk ke dewan dan terus menuju ke meja depan sekali (biasele ala dak2 skema..hahah)
meja no 53 menjadi pilihan aku...

Perasaanku bertambah gundah apabila "jiwa kacau"...
time ni lak leh teringat si bro tu... argh... xpe2..
aku cuba tenangkan diri ku... FOCUS!!!

Bukak jer kertas soalan... eh sebelum tu baca doa dulu... hehehe
Alhamdulillah soalan x susah sgt tapi xder la senang sgt...

Aku kembali focus utk menjawab soalan.....
ku toleh kiri ku toleh kanan suma khusyuk menjawab exam...
ermmm aku...??? aku pun fokus gak hahahha...
sambil menjawab exam aku kunyah gula2 n chewing gum... (lepak2 jer) dan
berbekalkan air HIJAU... hahhaha Saper nak Boleh beli kat aku yer....

Tinggal la last exam paper SUbject contemporary Issues....
lagi 3 hari aku akan menamatkan diploma aku...
warghhh... terasa cepatnye masa berjalan...
pasni kena FOCUS lagi for da last examination...

Rakan2 sakalian... FOCUSkan diri anda ye...
Ku doakan suma berjaya...yeahhhhh........

CHAIYOK.......!!!!!!!

2 comments:

wawabescoot said...

wany masria sayang : wuish kau wani?? jangan la salah kan mak bapak kita taruk nama wani pula?
huhuhu.

nak buat cam ner??
takdir ilahi
chewah!
berceramah agama pula aku :)

wanny wana wanna said...

Bukan gitu...
nasib kita cam sama jer..

Aku suka pe nama wani... glamor tau..
heheheh nama kita glamor kan..

Yela Takdir menentukan segalanya....

Post a Comment