Followers

Wednesday, July 27, 2011

Wedding guestbook / buku tetamu perkahwinan


credit: google image

Asssalammualaikum semua.

hai bloggers.
&
hello to all bride to be...


Wanny percaya semua bride mesti ada terpikir nak buat guestbook untuk majlis perkahwinan korang kan..?? betul x..? samala macam wanny juga yang tersangat beria-ia nak buat guestbook untuk majlis resepsi akan datang. wanny pikir kalau ada guestbook, nanti leh tengok ucapan dari kawan-kawan yang datang, leh simpan wat kenangan.... most important thing.

lepas wanny google semua, ramai bride bloggers post ttg dorang punya DIY Guestbook.. ada yang sgt berbakat. awesome.! em Wanny masih pikir nak design mcm mana.. wanny pun nak DIY jugakla.. ape korang pikir.? tempah or DIY..??


Ok wanny punya guestbook table nak letak segala bagai mak nenek di bawah:
  1. Guestbook (buat sendiri sudeyh, hasil tangan bride baru mantop.!)
  2. Flowers + vase (bukan fresh flower tau.!)
  3. White Frame with picto lover-lover gi tu (like)
  4. Set of kale maler Pen (baru ceria)
  5. sweet + vase (not sure yet)

Cuba korang tgk picto guestbook kat bawah ni, hopefully dapat tolong korang bagi idea-idea utk DIY guestbook korang sendiri. :) peace.


Awesome.!


love that white frame

cool rite.?

guestbook table

nanti wanny akan postkan entry pasal wanny punya DIY Guestbook project oke..
entah jadi ape2 la nanti.. hantam sajala.. janji kita ikhlas buat hasil tangan kita.


p/s: wanny still survey pasal guestbook ni, kalau korang ada idea, jom kongsi dgn wanny. sharing is caring kan.. kan.. kan...?? :)

2 comments:

AINI CHE DIN said...

haiii...syoknya tgok org nk kawen...

wanny wana said...

aini : mmg syok... takut pun ada.. banyal betol kene pikir.. huhuh

Post a Comment

Post a Comment