Followers

Friday, August 5, 2011

My Best Angle Contest : Dia statik tapi bukan plastik!


WOW ada contest la.. lama x join contest..
lepas blogwalking, stalker sana sini ternampak contest ini.

ape tunggu lagi.. jom join ramai-ramai bagi support kat blogger Abby Salvator ini dgn join contest yang dia buat... nak join..?? Klick je sini


senang je caranya..

1) KENA ADA GAMBAR (lagi banyak lagi bagus)

oke. wanny pertaruhakan gambar ini

Picto tahun 2009 - time muda mudi dulu




Picto tahun 2010 - time matang sikit hahaha




Picto tahun 2011 - time matang dah kot.



2) HARUSLAH MEMBUAT KARANGAN PENDEK YANG ADA AYAT "DIA STATIK BUKAN PLASTIK"

*Dengarlah celoteh wanny yang akan merepek segala bagai. peace ^_^

Nama diberi Shazwani, buleh panggil wanny, gadis berusia 23 tahun ini memang hobinya mengambil picto sendiri, bukan perasan sendiri, tapi itu kesukaan diri. Walaupun gadis ini tidak secantik Lisa Surihani, tidah se'hot' Marsha, tapi gadis ini ada manisnya sendiri umpama chocolate cadbury. Gadis yang mempunyai hobi mengambil gambar sendiri bukan untuk menggedikskan diri tapi utuk simpan gambar buat koleksi sendiri untuk dijadikan tatapan buat bakal anak-anak dan cucu nanti. Semua jenis camera gadis ini akan pegang untuk ambil gambar sendiri. kawan-kawan punya handphone pun ada gambar gadis ini kerana kesukaan gadis ini mengambil gadis sendiri. Mereka bukan mangsa tapi mereka sgt memahami kesukaan gadis ini. Gadis yang bakal menadi Raja Sehari akan tetap meneruskan kesukaannya untuk mengambil gambar sendiri. Kerana yang pasti "DIA STATIK BUKAN PLASTIK." *_*


Oke. DONE. WISH ME LUCK OK..!

3 comments:

Abby Salvatore said...

Thanx ya wanny sebab sudi join contest abby...:)

sama lah ngan abby,suka snap diri sendiri.

Gud Luck btw...

terbaikkk...

wanny wana said...

Thanks babe...


*_*

said...

WAHH,, COMEI COMEII GAMBARNYAA..SAYA PUN SUKE SNAP SNAPP..HAHA

Post a Comment