Followers

Wednesday, September 16, 2009

Selamat Pulang Berhari Raya

Salam semua.......!!!!

Tinggal baper hari jew agi bfore kita berhari Raya... Alhamdulilah... Ramadhan kali ini dapt aku jalankan dgn lebih baik skali... Puasa + mengaji + terawikh aku laksanakn sebaik mungkin... Syukur Alhamdulillah....

Suma dah sibuk2 nak balik ke kampung masing2... aku je sok baru balik umah bercuti.. skang ni ngah setelkan assig yang bile ntah nak bis pun x tau ar... si BAiti dah ciao smalam.. dak kelantan tiket dah bis.. dak2 len jap g ptg baru gerak.. si sya, eira, ezah ghost, suzi... so yang tinggal kat umah aku ngal aku, kecik a.ka. small, nora kasih john, n lynda da green... mmm.... so berempatla mlm ni ktorang tdo...

Sok pas cluz Mr.Asmad ciao ar dgn beg tarik ku... drif keta ngan nora... baik punya.. heheheh...
kelas sok ktornang berempat je.. kalau x blajar ktorang ciao pagi2.... dah xleh tunggu agi... umah memanggil2 namaku...... WArghhhhhhhhhh... excited gile babeng ar... walaupun xde baju raya, tapi yang pnting nak beraya sama2 mama n baba...... Nak salam mohon maaf..!! huhuhu sedey lak...... heheheh


To Dak2 johor n kelantan yang malam ni ciao nek bas n driff.. Aku doakan korang suma selamat sampai ke kampung masing2....

X sabar rasanya nak pulanh ke rumah beraya bersama family tercinta... Walaupun aku x balik kg ku d Melaka... but dr jauh aku tetap still ngatkan dorang kat sana... Next2 tahun aku balik la ye sedara2... Masa x mengizinkan aku buat masa ni... Aku rindu kowang suma....!!!!!

Mak aku lak jap2 call tanya bila la kau ni nak balik.. mestu dah rindu banget ngan anak dara die nei... (padahal aku tau aku nak kene kemas umah..itule pekeerjaan aku..)

So... Kepada Kawan2ku, Cousin2ku, Lecterur2ku yang akan pulang ke kampung berhari raya... berhati2la di jalan raya... ingatkan yang tersyang..... n Lastyly SELAMAT HARI RAYA...!!!! MAAF ZAHIR & BATIN......

Breaking Fast - Tanjung Dawai


Melahap makanan (pose la katakan)


BIS 3C ke tanjung Dawai


* Sorry ar babe.. pic ni lambat lak aku upload dlm blog, bz sgt ar.... Seb bek sempat...
Nantikan pic raya aku tau.... c ya... ciao...

2 comments:

+ gadis.ku + said...

wanny. .
i miss u a lot. .
hoho. .
huhu. . .
miss sgt doh. .
bile nk jumpe. .

wanny wana wanna said...

yes gadisku...
ya... i miss u too..
kite jumpa time konvo nanti ea...
mcmne life sana..?
hopefully agi better dari sini...

Post a Comment