Followers

Monday, August 24, 2009

bila dia stress... jadik pe

ni hao..

bosan ar asyik hadap assigmnet jer.. then teringat lak kat blog aku nie.. nak ym pun ym lak xleh on..ntah pa pew je la laptop aku nie.. ade jer problemnye, taik kumbing tolle... (padahal akunye pesal dok godam..padan muka aku...) aku nak merapu jela.. nak release tension aku... baru degree belum agi Master... tapi bz kalahkan doktor, professor.. hhahha...whatver...sumetime i don't understand... paham ape...?? ntah aku pun x paham ape2... masuk air tol la aku arini... adeh... geramnnye... assigmnt bnyak... then time ni lah maslah baru dtg lagi... cukupla mslah yang lepas.... aku malas dah nak pikir... apa nak jadik2 la... Whatever.. yang penting aku nak happy n enjoy.... x sabarnye nak keje... kalau dah keje ade duit, ada duit leh shopping, bila shopping hilang sume stress.. Assigment+test+quiz+research+exam.. gile de senget de banyak... disebabkan aku merepek ape ntah.. ntahla jadiknya.. huhuhhuh sah dak ni bkelakuan pelik... geram still ada.. n x paham tu dari dulu still wujud.. kan baguih kalau ader butang reset.. senang aku nak reset kepala wotak aku sket... kalau leh format pun baguih gak... agak2 melaratla aku punya merepek nie.. hahhaha perh.. kurangle sket tension n kbosanan aku nie... kla aku nak g cari pasal ngan housemate aku.. pasal dia suka cari pasal yang dah sememangnya asal... adeh... ciao...

zaijian (jumpa lagi)...

2 comments:

shida onyx said...

ko xpaham ye? ntah la, aku lg xpaham..hahaha..
rileks la, slow n steady jerk beb..hikhik!
(masuk air)?? lalala~~~~~

org ajak p segamat xnak.:-P

wanny wana wanna said...

tu ar.. aku ni asyik x paham... tambah2 kelas Mr. Sufi tu.. ape dia ajar buatkan aku lahi x paham ar.. hehehe relax2 sudeyh...
bila la nak p trip nie.. asyik g tupah je korang nie.. hahhaha

Post a Comment