Followers

Monday, March 30, 2009

Dugaan Final year..!!!! wargggghhhh

Masuk jer Semester 6 di Uitm Kedah nie... aku terima pelbagai dugaan dr yand Maha Esa...
kekadang aku rasa tertekan sgt but Alhamdulillah aku dapt control... :P
Dugaan aku sepangjang part 6 nie, aku list kan utk korang memahami kesukaran aku...:

1) Hp aku rosak - hp aku 6630 yang besar dabak tu leh rosak lak... so aku guna hp mak aku skang

2) Problem ngan tokey Umah sewa - aku dah kuar umah sewa tapi duit deposit smpai skang x dpt2.. (rm600 wooo) aku dah call dia bnyak kali, tapi dia punya baik hati dia offkan hp die... arghhhh......

3) Charger ladtop rosak - Skang ni dah la banyak assig, charger ladtop leeh rosak lak dekat2 dah nak abis diploma nie... bengang tol lae.... masuk nie dah 3 kali aku tukar charger.. tapi apakan dayaku.. nasib ku ynag malang.. huhuhuh sebak jap.. so skang ni aku pinjam2 charger member.. Thanks to Jue...

4)
Wedges aku dikebas - Wedges aku tu aku letak kat kat rak kasut luar bilik... pastu bila nak pakai, tgk2 dah xde.. bengkek ke x... XDE SIVIK Tol la dak2 nie.. student2 pun nak rembat...
wedges aku tu bukannye cantik pun.. ermxpela.. Aku HALALkan...

5) Side mirror motor patah - Pergh sakitnye hati aku... bila aku g kat mto tgk2 side mirror dah patah... dipatahkan atau terXsngaja bagi patah oleh student UITM gak (tu yang aku bengang tu, mintak maaf pun xder, wat du no jer) kat parking Lot CEntral Square yang BowsaN TU...

6) Helmet ARC aku pun kena kebas - aku tertinggal helmet arc aku kat umah, kebetulan parents aku nak g perlis aku suh anta kat tepi jalan tesco (coz nak g uitm ke dalam)... so bila aku dapat arc aku guna la exchange helmet ngan dorang... aku pakai x smapai 1 minit nak g tesco... helemt aku2 letak kat bwh sit motor... aku g ar beli brg2 aku...
then, bila aku kuar....tgk2 helemt xde.. sit motor dah terbukak... arhghhh... disitu gak aku sumpah serenah... aku dahla sorang2 kat situ... terpaksa la kau beli helemt apollo kat situ on da spot.. hilang rm40 aku sekelip mata

erm... bak kata org.. "berat mata memandang, berat lagi bahu memikul"....
tapi aku x pikul pun, aku terima dgn hati yang redha...
Aku tau apa yang jadi nie suma ada hikmahnya...
Maybe sem nie aku leh dapat ponter 4 flet ker..
hahahahaha
no one knows rite...
so..ini aje luahan perasaan hatiku...


5 comments:

wawabescoot said...

dah wani sarip'
aku dah follow ko'
bising betul macam mak nenek'
hahahah.

la banyak massaaalah ke rupoennye ko ni????
patut la macam tak sehat je kan????
hihihihi :P

wanny wana wanna said...

ceh..!! wawa SIRAP...
nama aku sedap2 ko cemarkan eyh....

Bukan masalahla.. dugaan... heheheh...

thanks wey follow aku...
chaiyok....

demokrati said...

vauuuuuuuuu

+ apple + said...

sabar na...
dugaan+cobaan+cabaran
;]
jgn tension2...

senorita ezaryhana said...

relax la wei..
ada baasan nnt..
4flat la 2

Post a Comment